maanantai 28. syyskuuta 2015

#7 Copy+Paste?

Heippa! Otsikko vihjaa siihen, että tunnin aiheena tälläkin viikolla meillä oli väistöt. Otsikon olisikin siis voinut ottaa edellisestä postauksesta vain leikkaa-liimaa tekniikalla, eikö? ;)

Ratsuna mulla oli jälleen upea tamma Kiki. Oon tällähetkellä toosi laiska kirjottaan, koulu puskee päälle, joten hieman kuvapainotteisempaa postausta.

Tehtävänä meillä oli oikeestaan verrytellä hevoset ravissa ja käynnissä taipuisiksi ja avuille. Tän jälkeen tultiin keskihalkaisijalle ja siitä lähdettiin aluksi väistämään oikealle, jonka jälkeen suunnanvaihdos ja sama toiseen suuntaan.

kamalat kädet!
Laukattiin sitten vielä ympyröillä. Hain edelleenkin vain rentoa hevosta, joka kulkis takapäällä itsensä kantaen, ettei tarvi kaahotella. Huomasin, ettei mulla tosiaankaan riitä siihen vielä vatsalihakset.

Laukan jälkeen hepassa oli taas virtaa, kuin pienessä kylässä. Keventelinkin rauhassa, kunnes Kiki sitten säikähti, kun päädyssä vielä eräs tuntilainen otti opettajan avustuksella laukkaa ja multa lähti jalustimet ja ohjat. Heppa lähti pitkää sivua pitkin ravailemaan kokoajan kiihdyttäen ja kulmassa nosti sitten jo laukankin. Vähän siinä panikoin ja aluksi keskityin pysymään vaan kyydissä, kunnes laukan noustua otin vaan mahdollisimman nopeasti ohjat ja pysäytin hevosen. Siinä nous syke kyllä itsellä sille tasolle, että huhhuh! Vähän jännitti tämän jälkeen vielä ravailla, mutta heppakin rauhottu siitä onneksi pikkuhiljaa. Jospa enskerralla säästyttäis tältä, kun meillä on kuitenkin istuntatunti tiedossa!

Pahoittelen siis syvästi tällaista tynkäpostausta. Yritän mahduttaa opiskelut, kuntoilut, blogin ja poikakaverin samaan elämään! Ensi tunnista saatte varmasti pidempää ja syvällisempää kirjoittelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti