torstai 4. helmikuuta 2016

#13 Ai mitä mulle kuuluu?

Sitä samaa mitä blogillekin, hiljaistapa on.

On ollut loma, koulu ja hevoset. Lomalla ei tapahtunut mitään erikoista enkä tainnut edes nähdä hevosta koko aikana. Kouluunpaluun jälkeen oon tainnut ehtiä ratsastella kahdesti(??). Ensiksi kouluilin Masalla ja tänään kouluilin Sintillä. Välissä on ollut talliviikkoa ja sairastelua. Kouluarki on tullut aika tutuksi. Tunneilla en oo käynyt nyt koulun ulkopuolella ja siksi varsinkin täällä on ollut hiljaista, ei oo kuvaajaa ja mua ei innosta kirjotella ilman kuvia. Toisaalta nää vähäisetkin ratsastukset on tuntunut menevän toosi huonosti. Tänään löysin positiivista edes siitä, että sain ihan siedettävästi istuttua Sintin ravia.


Aattelin petrata vähän nyt blogin suhteen, saa nähdä mitä tästä tulee. Katsellaan miten saan kirjoiteltua, kun poikaystävä lähtee kuukaudeksi ulkomaille työharjoitteluun. Toivottavasti ainakin enemmän kun lähiaikoina!

Tähän hätään mulla ei oikeen oo enempää höpistävää, mutta pysykäähän kuitenkin siellä lukulistoilla vielä! Kyllä tää täältä hiljaisuudesta vielä nousee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti