perjantai 28. elokuuta 2015

#1 Mikä ihmeen "Learning from everything" ?

Hei, ja tervetuloa uunituoreeseen blogiini! Blogini kertoo pääasiassa ratsastustunneistani Ruukin Maaseutuopistolla. Minusta voi lukea lisää omalta sivulta tuoltanoin. ------>

Olen ollut melkein koko ratsastajanurani poniratsastaja, joten virheeni korostuvat nyt, kun olen siirtynyt ratsastamaan oikeastaan pelkästään hevosilla. Välillä blogissani saattaa esiintyä Ahon tallin poneja, tai vanhoja lemppariponeja Sarin tallilta. Pyrin olemaan aktiivinen ja päivittelemään blogia vähintään kerran viikkoon. Välillä useamminkin erikoispostausten muodossa. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että en saa ketään kuvaamaan tuntiani, jolloin postausinto ei ole aivan huipussaan. Yritän jaksaa postailla silloinkin, mutta pyydän ymmärrystä sen suhteen, etten usko ketään kiinnostavan pelkkä sepitys ilman havainnollistavaa materiaalia.

Learning from everything tulee oikeastaan siitä, että pyrin oppimaan kaikesta mahdollisesta, eli huononkin opettajan opetuksesta, taikka pelkästään kaverin neuvoista. Ratsastajana olen erittäin tavoitteellinen(kuten jokaisessa asiassa), ja pyrinkin jatkuvasti kehittymään. Perfektionistisena luonteena epäonnistumiset harmittavat ja hävettävät, mutta yritän takoa päähäni kuinka suuri muutos oikeastaan on siirtyä isoaskeleisiin ja aivan erilaisiin ratsastettaviin hevosiin, ennen korkeintaan 140 säkäisten ponien selästä.

Kuten omalle sivulleni kirjoitin, on kuntoni päässyt rapistumaan aktiivisen ratsastuksen jäätyä tauolle. Toivonkin siis ymmärrystä senkin suhteen, että en ole parhaassa kunnossa ja pyrin parantamaan kuntoani, sekä kehonhallintaani jatkuvasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti